Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (3.85 secunde)
Platforma nu poate supravietui insa fara un sprijin din partea furnizorilor de servicii tv prin cablu si satelit. Dar Google primeste o replica surprin¬za¬toare si pe aceasta piata aflata inca la inceput:
Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, si voce fixa sau voce fixa si internet, menite sa permita personalizarea ofertei in functie de nevoile efective ale unei gospodarii.
RCS&RDS a scos vineri dimineata televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fara a-si anunta telespectatorii.
Kenigsztein va prelua managementul UPC in Polonia, Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia, precum si activitatilor DTH (televiziune prin satelit) din regiune.
Fiecare satelit va transmite semnale internet wireless, de care se vor putea folosi toti oamenii de pe Terrra, inclusiv cei aflati in tarile cu restrictii online precum China si Coreea de Nord.
Proiectul Google este condus de Greg Wyler, fondatorul companiei O3b Networks, de comunicare prin satelit, au spus sursele. Google a angajat, de asemenea, ingineri si de la compania specializata in sateliti Space Systems/Loral.
Vechile dumbphones, asa cum le spun englezii, nu pot fi urmarite prin satelit, Bluetooth sau internet, pentru simplul motiv ca nu au asa ceva.
Pentru moment deja emisiunea CALE SPRE REUSITA ruleaza de ceva timp si publicul a putut urmari GALA CELEBRITATILOR ROMANO-AMERICANE LA -prima editie LAS VEGAS, apoi GALE CELEBRITATILOR ROMANIA-USA-MIAMI si in aceasta saptamana se va difuza GALA CELEBRITATILOR ROMANIA-USA 2012-EDITIA HOLLYWOOD-LOS ANGELES.Televiziunea Curier tv are o acoperire destul de mare si un public foarte inteligent, ea emite prin reteaua RDS-RCS prin satelit si live, in timp real in intreaga lume!
Ajuns la a opta editie, evenimentul satelit al legendarului Festival Smart Folk You! Florian Pittis din Vama Veche, Gala Smart Folk You!
Critici virulente se concentreaza impotriva existentei unui al treilea satelit al lui Sirius, sau a unei forme de viata inteligenta pe stea.
Martorii s-au intors la corturile lor pentru cina si la masina lor, gandindu-se ca au vazut doar un tip special, mai aparte, de fenomen natural, sau un satelit, sau poate o lansare de racheta de la poligonul Baikonur din Kazahstan.
Aproape in intregime defrisata - Haiti Asa arata vazuta din satelit Haiti, o tara grav afectata de despadurire, comparativ cu vecina ei Republica Dominicana .
In zilele noastre, atunci cand cineva vede ceva neidentificat, de regula a eliminat deja posibilitatea de a fi un satelit, un avion sau un fenomen atmosferic.
Venus ar fi avut candva un satelit natural, pe care l-a pierdut; capturat de campul gravitational terestru, acest corp ceresc a devenit satelitul natural al Pamantului.
A vazut un satelit in miscare, apoi alte doua puncte luminoase deplasandu-se pe cer. La un moment dat, a zarit insa ceva cu totul neobisnuit.
Istoria singurului nostru satelit natural este mai violenta decat ne-am astepta. In 1970, cercetatorii au propus teoria impactului enorm, care presupune ca Luna este rezultatul ciocnirii Pamantului cu o alta planeta.
comparam pozele din satelit cu imaginile de la drona ____________________ Intr-un comentariu pertinent si competent, Dragos Milos clarifica lucrurile si spune adevarul despre asa-zisele defrisari din Calarasi:
un satelit al NASA, botezat Juno, a ajuns pe o orbita polara in jurul lui Jupiter, gigantul de gaz misterios, aflat la 500 de milioane de mile distanta de Pamant.
Aceasta decizie a fost luata de NASA pentru a nu periclita Misiunea Europa, cautarea vietii extraterestre pe satelitul lui Jupiter, ori contamina Ganymede, cel mai mare satelit al planetei Jupiter, care ar putea avea un ocean subteran.
Datorita dimensiunilor reduse, ele sunt considerate galaxii-satelit ale Caii Lactee. Ele se afla la 200, respectiv 100 de ani lumina de noi.
google-analytics.com